uzu13 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Hmm czytalem w dokumentacjach, lecz sie nie doczytalem. GML show_message_ext( 'cos','1','2' ) I teraz jak w "1" wpisze jakis tekst, tylko troszke dlugi to wyswietli mi go tylko czesc z srodka, a jak zrobic bym mial widoczny caly tekst? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 A może się nie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Kurde, bo chcę uzyskać rozmowę, lecz zdania nie mieszczą się w przyciskach... Może da się to zrobić w jakiś inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Nom da się. Tak jak menu w którymś z tutejszych przykładów. Rysowane są teksty, a gracz wybiera je strzałkami, po wybraniu któregoś z nich coś się dzieje, pokazują się nowe zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Faktycznie :] Mam ten przykład od dawna, ale nie wpadło mi to do głowy dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi