ALT Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Ponieważ nie jestem dobry w rysowaniu,proszę o grafikę: -ulicy (prosta droga,skrzyżowania,skręty,itp)32x32 -Domu 32x32 -wieżowca(praca) 32x32 -elektrowni 64x64 -apartamentu 64x64 -elektrownia wiatrowa 32x32 -Posterunek policji 64x64 -Bank 32x32 -Centrum Handlowe 64x64 -Ratusz 64x64 -Park 64x64 wszystko w Top-Down. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Na googlach znalazłem takie cosik http://www.offworld.com/oimages/buildingssheet7dv.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 to nie jest top down. a czy ma to być zrobione przez nas samych? jakiej jakości, kolory? napisałes że nie jestes dobry w rysowaniu, czyli gotowce odpadają albo ripy? trzeba napisac więcej coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futh Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ma być centralnie z góry, czy pochylone 45 stopni od pionu, tak jak w linku Popa44? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ma być TOP-DOWN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Na googlach znalazłem takie cosik http://www.offworld.com/oimages/buildingssheet7dv.png tak a propo to z pokemonów nie wiem czy ktoś to będzie chciał użyć i to nie jest TD........................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi