krychu90 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Dawno się o nic nie pytałem więc się zapytam :P : Chcę zrobić w PHP wyszukiwanie wyrazu w pliku, że jak wyraz znajduje się w pliku to pokazuje się pewna wiadomość, a jak nie ma to pokazywała się inna wiadomość. Tak właściwie to dopiero zaczynam zabawę z PHP, a moja strona była moim kursem :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Czy nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie??(wątpie) <_< PS.Szukałem już w necie ale nic ciekawego nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Krychu90 zobacz na hotscripts.pl tam jest kilka skryptów wyszukiwarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 $plik = file_get_contents( "plik" ); if ( strpos( $plik, "fraza" ) === false ) { nie znaleziono... } else { znaleziono... } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Wielkie dzięki Ranma! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi