adam014 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Wykrałem dzisiaj błąd wyświetlania GMClanu!Widać to gołym okiem!Zobacz!Nie dało sie tego nie zauważyć więc pisze.A błąd mi sie zrobił w Firefoxie 1.5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Tak wygląda gm clan u mnie widać normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Żaden błąd. Źle ci się załadowała strona i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 u mnei tez normalnie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 1) Narzędzia -> Opcje -> ikona Prywatność -> Wyczyść teraz pamięć podręczną 2) Odśwież stronę. Też raz tak miałem w FF 1.5 i zwykłe odświeżanie nieskutkowało, a gołym okiem widać, że przeglądarka nie odczytała szablonu css z pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Już zrobiłem, dzięki Ranmus! Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi