GoobMan Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Mam problem z netem, youtube mi nie działa, żadne filmy mi się nie ładują (flasha mam najnowszego więc to nie to) oprócz tego jakiekolwiek pliki nie chcą mi się ściągać (takie z rapida czy netload bo z innymi nie mam problemu) , muzyka też nie działa. Pojęcia nie mam co jest powodem, nic w ostatnim czasie nie instalowałem i nie przestawiałem. Co może być nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 to coś nie tak z przeglądarką a nie z netem Pierwsze i najważniejsze pytanie jaką masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Przeinstaluj Flasha. Jak to nic nie da, to przeinstaluj przeglądarkę. Jak to nic nie da, to przesiądź się na inną przeglądarkę i powiedz czy dalej tak masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoobMan Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 zaraz przeinstaluje ale wydaje mi się że to nie problem przeglądarki bo np w jdownloaderze też ni nie działa, a sam flash jako tak działa (strony i gry w fleszu mi chodzą) Edit: Sprawdzałem w Firefoxie, Chromie, IE 8, IE 7 i Operze Edit2: hmm, jak poczekam bardzo długo(pół dnia) to film zaczyna się buforować normalnie, ale z muzyką i rapidam nadal nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi