Kinimod Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam, mam laptopa a na nim zainstalowanego Win98, problem tkwi w tym że jak uruchomiłem go to wyświetlił się komunikat iż brakuje jakiegoś pliku i mam podać ścieżkę, olałem to naciskam ENTER i pokazuje mi: "Nieprawidlowy dysk Wymien dysk i nacisnij dowolny klawisz" a jeszcze przed ostatnim uruchomieniem tego nie bylo, pamietam ze ostatnio instalowalem chyba ASTON'a (nakładke). Chetnie bym przeinstalował system ale mam zepsutą stacje cd, pozostaja jedynie dyskietki. Proszę o pomoc, co mam robić w takiej sytuacji? PS. "Nieprawidlowy dysk Wymien dysk i nacisnij dowolny klawisz" to się za każdym razem pokazuje gdy włączam laptopa, i nic nie moge zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 a do BIOSU możesz wejść?? Masz coś przeciwko rozkręceniu laptopa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinimod Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 do biosu mogę wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ej! Ja też tak miałem. Miałem cały czas podłączony pendrive ale był coś zepsuty, nie wiem jak to możliwe ale jak go odłączałem to działało z powrotem! Spróbuj! Sprawdź czy nie masz czegoś podłączonego i odłączaj (nawet kabel od zasilania :D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinimod Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nie to nie to nie mam nic podłączonego to się stało chyba jak zainstalowałem ASTONA (nakładke na win98) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi