Cekol Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Niewiedziałem gdzie to wszawić w forum więc wstawiłem to tu. Chcę wam pokazać pewien rysunek na kturym są narysowane różnorakie bronie :D Wszystkie bronie(czyli około 90)Są Kopiami i przeróbkami broni z GTA2 :mellow: Bronie wedłóg mnie ładnie wyglądają :D Mogą tam też występować śmieci np:niedorobione bronie lób ich szczątki :jezor: Rysunki broni można wykożystać w do niecnych celów albo nie.Poprostu możecie sobje je ściągnąć i robić z nimi co chcecie. oto link:[guzik] Tylko proszę abyście podali swoją ocenę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Wielkie, wielkie dzięki bo włąśnie to mi było najbardziej potrzebne do mojej nowej gry! niuejktóre bronie są do *** ale może być :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Niektóre bronie śą niedokończone albo są tylko ich cząsteczki. Ale broni całych jest ok.90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Bardzo fajne grafiki możliwe że z nich skorzystam w moim projekcie. Teraz pytanie: Czy ty zrobiłeś kompilacje tych broni? (Żebym wiedział kogo wstawić w creditsach jakby co ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Teraz pytanie: Czy ty zrobiłeś kompilacje tych broni?To ja zrobiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Kurde większość tych broni to ja w życiu nie widziałem w GTA2 (Jakieś BFG9000) ^^", tylko pare z nich to właśnie z GTA2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Kurde większość tych broni to ja w życiu nie widziałem w GTA2 (Jakieś BFG9000) ^^", tylko pare z nich to właśnie z GTA2... chyba masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Kurde większość tych broni to ja w życiu nie widziałem w GTA2 (Jakieś BFG9000) ^^", tylko pare z nich to właśnie z GTA2...No Ja wiem! Bo tam Jest chyma tylko Pare broni z gta2! A reszta są tylko ich przeóbkami !!! (Jakieś BFG9000) Widze ktoś grał w quake'a albo doom'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 wiesz..te bronie to ja już dawno mam na swoim dysku z jakiejś stronki...a więc... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 wiesz..te bronie to ja już dawno mam na swoim dysku z jakiejś stronki...a więc... :blink: ...a więc temat był z zeszłego roku, mały geniuszu. I potem się dziwisz, że ludzie za tobą nie przepadają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 czy to to tam to miecz świetlny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi