Ignis Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Poszukuję typowych wojennych umocnień i elementów pobojowiska. - Jakieś skrzynki rozmiaru od 33 Sz, 34 Wy do 53 Sz, 49 Wy - Jakieś beczki rozmiaru trochę mniejsze niż skrzynki u góry - Jakieś przewrócone skrzynki (co do rozmiaru możecie pokombinować z górnymi wymiarami (tak dla proporcji)) - Zapory z worków z piachem (nie wiem jak się to dokladnie nazywało) Nie wiem jakich wymiarów, mogą byc jakieś mniejsze sięgające 80 Wy, 89 Sz i jakieś dłuższe sięgające 104 Sz i 260 Wy - Jakieś śmieci tzw. elementy pobojowiska np. pojedyncze deski na ziemi, rozwalone skrzynki, beczki, może rozwalona broń) Po prostu jeżeli macie coś to dajcie :) Mam skończone kilka etapów gry i za niedługo wrzucę demko, tam będą Creditsy wbudowane w grę. Sz- Szerokość Wy- Wysokość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Top-down czy od boku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Kurczę, znowu zapomniałem, Top down :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 skrzynia jak ci się podoba to na jutro mogę ci coś więcej zrobić sry zrobiłem 34x33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Dobra jest, bardzo dobra nawet, Możesz zrobić więcej na jutro. Ja z pixelartu jestem średni, robię dobre backgroudy i postacie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 To nie pxart :/ Za bardzo nie wiem jak ma wyglądać ta barykada/zapora: zapora deska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zapora może trochę mniejsza. No, taki jakby murek ułożony z worków z piaskiem. A co do deski to fajna ale potrzebuję ich więcej niż jedną bo trochę dziwnie wygląda ziemia zasnuta w całości tym samym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dorób sobie do tego, że na początku rooma każdej desce losuje nr sprita (te 3 tam wstawisz) i angle i powinno dobrze wyglądać. napisz jeszcze jakie śmieci mają na ziemii leżeć i najważniejsze... skończysz tą grę na 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Tak, zastanawiam się czy wydać zwiastun już niedługo czy poczekać trochę i dać demo. Hmm... Nie bardzo wiem jak to się robi, dotąd mi nie było potrzebne :P Teraz jest mi najbardziej potrzebna grafika, przynajmniej mapy D-Day z plażą, paroma bunkrami i (nie wiem ale chyba tak) częścią miasta. właśnie, AntY... Postarałbyś się o jakieś zabudowania? Gruz, połamane deski itp. zostawiłbym na później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Napisz na pw konkrety (wymiary + szkic w paintcie liniami czarnymi) to zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi