Ignis Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Oto efekt mojej pracy. Wrzucę bo a nuż się komuś spodoba, jeżeli tak to przeznaczam go do użytku dowolnego Pierwsze to animacja chodzenia (raczej latania), druga to atak, trzecia i czwarta to to samo tylko że w lewo, a piąta to śmierć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zero cieniowania i dziwna animacja zdychania, średnie, a do tego w obrazku niemożliwym do wrzucenia do gry. Albo każda klatka w innym pliku, albo w dwóch kolumnach po kolei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Trochę pracy i można wyciąć. Nie moglem tego poprzestawiać i dodać ładnych efektów gdyż robiłem najpierw sam "szkic" a potem chciałem zająć się drobiazgami. A nie dokończyłem tego robić ponieważ siostra mnie zgoniła z kompa. Ale spoko, sam to nieco dopracuję jak dokończę rozmowę z pewną osobą na forum. Ja to dopiero wygrzebałem z ze starej płyty :P Edit: Chciałem jeszcze spakować dźwięki ale ich nie moglem otworzyć (to stara płyta była) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Dopracuj i będzie ok :) Co do śmierci widma to można zrobić rozwianie się w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 właśnie nad tym myślałem, tak samo atak, myślę że może jeszcze dzisiaj zrobię z atakiem na odległość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi