Lordis Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam! Mam pytanie czy jest możliwość wrzucenia lub otwierania z pliku filmu do gry? Chdzo mi o to że np. mam filmik i chcę by odpalał się przy włączaniu gry w którym będzie kto zrobił gre itd. film w formacie .avi ale to mało ważne bo moge go przekonwertować. Jeśli jest taka możliwosć znacznie by to uprościło mi robienie helpa w którym bym umieścił filmiki zamiast animacji gif, co za tym idzie zaoszczędził bym czasu i pomoc by była lepsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Tworzysz rooma i wstawiasz obj_film: GML CREATE: splash_show_video(nazwa,powtarzanie) OTHER>>ANIMATION END: room_goto(nazwa_rooma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Coś jest nie tak. Zrobiłem tak jak mówiłeś, wszystko było by ok bo muzyczka z wilmu gra ale nie ma obrazu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Brak odpowiednich kodeków. Ściągnij jakąś paczkę kodeków, najlepiej K-Lite Codec Pack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 brak kodekow odpowiednich? na to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 OK działa. Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Dodam że jeżeli posiadasz GM 6 kod jest niepotrzebny, tylko trzeba advanced mode i pro wersję. Ale skryptem jest chyba lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi