ALT Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 super gra,świetna grywalność 5/5,mam buga,jak użyje niebieskiej dźwigni to wywala mi errora,o jakieś zmiennej global.target = -1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Przyjrzałem się pilniej niektórym rzeczom w grze, no i jeżeli pominąć wspomniany dawno temu fakt, że 3/4 levelu to dodatek, to level design jest bardzo ciekawy. Zresztą muzyka też ma to coś. Niby staromodna, a jednak stereo i nie trzeszczy. A i grafika ssie pod tym względem że tło się niemiłosiernie zlewa z resztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 nawet nawet dosyć fajnie się gra typu Mario :D grafa stylowa do tych gierek 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Przyjemna gierka, fajne dźwięki itp. Jak pierwszy raz przechodziłem, padłem na 3 lvlu :P 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 grę przyrzekam niedługo ukończyć gdyż jest to związane z pewną osobą, ale powiem wam wszystko dopiero jak mi się uda :) muszę tylko poczekać na laptopa z naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 grę przyrzekam niedługo ukończyć gdyż jest to związane z pewną osobą, ale powiem wam wszystko dopiero jak mi się uda :) muszę tylko poczekać na laptopa z naprawy ja czekam na pełną wersję i doczekać się nie mogę :D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 No... oby jak najszybciej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Myślałem że to będzie bardzo fajna gierka. Myliłem się Jest za trudna, zbugowana i Napraw żeby nie dało się wyjść za mapę z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi