Lunatyk Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Czy ktoś może mnie oświecić i powiedzieć, dlaczego jak jeszcze wczoraj rysowałem na surface'sie to było wszystko normalnie, a jak dziś usiadłem do kompa to tekst i sprite'y straciły swoją alphę? Np. jak rysuję/piszę tekst na surface'sie to zamiast białych liter mam białe kwadraty, wielkości poszczególnej litery, a sprite'y (w png) również straciły swoją alphę i są na tle białych kwadratów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 sprawdź w kodzie może nie zapisał Ci się projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunatyk Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Lol... Już wiem dlaczego to się dzieje, ale nie wiem jak na to poradzić. Gdy zmieniam rozdzielczość, czy odświeżanie, bądź jakość koloru to mi surface'a 'deformuje' i wszystkie alphy znikają... Jest jakiś sposób na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżamper Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Tak jak jest napisane w dokumentacji, nie, to niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi