szpaq99 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Tak jak w temacie, znacie jakieś ćwiczenia aby zwiększyć ilość podciągnięć podchwytem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Tak jak w temacie, znacie jakieś ćwiczenia aby zwiększyć ilość podciągnięć podchwytem ? owszem, po prostu regularnie się podciągaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A ile razy tak w tygodniu się podciągać 3 ? I po ile serii po 5?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A ile razy tak w tygodniu się podciągać 3 ? I po ile serii po 5?? to już sprawa indywidualna, 6/7 razy w tygodniu wieczorem lub rano, byle by było systematycznie, resztę ustalasz do swoich indywidualnych potrzeb. Tylko pamiętaj! łam swoje granice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 No i co najmniej 8 ale do 16 powtórzeń - nie więcej jak chcesz mieć jakieś efekty ( jak nie dajesz rady może być ktoś do pomocy, on trzyma twoje nogi i jest łatwiej jak się od nich lekko odpychasz ). No i około 4 serie. Nie rób najwięcej ile możesz za 1 razem aby się zmieścić w tych 4 seriach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 rób też pompki i brzuszki, żebyś zakwasów nie miał, bo to nie miłe :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ja osobiście podciągam się nachwytem :) Polecam: http://www.sfd.pl/Plan_treningu_dla_os%C3%...12-t359947.html Robię wszystkie ćwiczenia które tam napisali, z tym wyjątkiem że zaczynałem wszystko od 2 powtórzeń (bo więcej razy na drążku nie dałem rady), co drugi dzień i tak przez cały tydzień, następny tydzień to robiłem plus jedno powtórzenie wszystkiego, dziś podciągam się nachwytem 10 razy (raz mi się udało 11!!) , może gdybym robił dokładnie jak tam piszą + dieta to efekty byłyby lepsze, ale i tak jestem zadowolony i to wszystko bez większego katowania się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Sorka za odświeżenie, a może wie ktoś jak zrobić muscle up'y ? Co trzeba ćwiczyć żeby mi się to udało, albo jakiś tutorial ale po polsku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 a ile pompek zrobicie? ja przez tydzień raz codziennie pod wieczór sobie robiłem po kilka razy tyle ile mogłem i z każdym dniem robiłem coraz więcej aż w końcu 22, pewnie gdybym tak kilka miech to juz z 50 bym zrobil, ale po tym tygodniu zapomnialem i juz obecnie z 10-13 max robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 ja tak mam że pompek robię z 2 razy tyle co na drążku podciągnięć (na dzień dzisiejszy około 20), oczywiście robię to staranie i równym tempem, ale jak wcześniej pisałem nie robię tylko jednego ćwiczenia lecz dużo różnych i zmęczenie też robi swoje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Róznie, czasami po 40 pompek robię, lub więcej. - 100pompek.pl - jestem w twoim wieku ;) a ile pompek zrobicie? ja przez tydzień raz codziennie pod wieczór sobie robiłem po kilka razy tyle ile mogłem i z każdym dniem robiłem coraz więcej aż w końcu 22, pewnie gdybym tak kilka miech to juz z 50 bym zrobil, ale po tym tygodniu zapomnialem i juz obecnie z 10-13 max robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi