programistagd Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Tytuł: Animation Maker BETA Gatunek: Program do robienia animacji Opis: Program do robienia animacji we Flashu. Wgrywa się do niego obrazki(wiele klatek na jednym), on przerabia je na pojedyncze klatki. Potem ustawia się kilka opcji, klika przycisk i czeka się. Otrzymujemy animację .swf. Wkrótce zrobię wersję z ulepszoną animacją(przyciski Play, Pause, Stop). Program w wersji Angielskiej. Obsługa programu uproszczona do bólu. Program w wersji pełnej doda logo "Ludzix" przy wczytywaniu animacji. Download: Animation Maker Rozmiar pliku: 2312KB Autorzy: Programowanie: Ja(Programistagd) Grafika: Ja Muzyka: Brak Screeny: Screen 3 P.S. Za jakiś czas rozwinę ten program do pełnej wersji, czyli dodam skrypty itp. Jak na razie animacje generowane nie wyglądają zbyt ładnie, i brakuje im skryptów. To mój pierwszy program umieszczony tu. Nie oceniajcie wyglądu, bo go nie robiłem w ogóle. Proszę o ocenianie tylko "użyteczności". Edit: Poprawiono zapis animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi