Exigo Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mam neta w play'u, modem hsdpa, 5gb. Poszedłem na to z konieczności - innej alternatywy nie było. Tak się składa że pod dwóch miesiącach dowiedziałem się bezpośrednio, że miejsce gdzie mieszkam ma zostać okablowane siecią netii. =O Istnieje możliwość 'wyzbycia' się, mimo że zawarta została umowa aż na prawie 2 lata? Nawet filmu ściągnąć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Też mam tego neta tylko, że 10gb :/ jest do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mam neta w play'u, modem hsdpa, 5gb. Poszedłem na to z konieczności - innej alternatywy nie było. Tak się składa że pod dwóch miesiącach dowiedziałem się bezpośrednio, że miejsce gdzie mieszkam ma zostać okablowane siecią netii. =O Istnieje możliwość 'wyzbycia' się, mimo że zawarta została umowa aż na prawie 2 lata? Nawet filmu ściągnąć nie mogę. Możesz ale za zerwanie umowy będziesz musiał zapłacić jakąś tam karę pieniężną, ile to dokładnie to nie wiem, to raczej zależy od umowy i dostawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 'Kara' oscyluje w granicach?.. Nawet nie wiem gdzie to sprawdzić. ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 'Kara' oscyluje w granicach?.. Nawet nie wiem gdzie to sprawdzić. ;o 500-800 zł. powinno być napisane na umowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi