MXQ Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Szukam silnika walki takiej jak w grze Pokemon. Walka powinna wyglądać tak: Sam próbowałem zrobić taką walkę, ale mi nie wychodziło :wacko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 kodu nie dostaniesz:) zapomnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 2 obrazki to raczej mało mówią osobie która nigdy nie grała w Pokemony. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Na zmiennych :) rysowanie jest proste, tylko ustawiasz kto wali i z jaką siłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Na youtubie jest pare gameplay'ów. Można se sprawdzic :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 'se'... gufno nam powiedziałeś. czego nie możesz zrobić? Tymcio: a, powiem że robie cały czas, ale teraz, prawdziwe 'gufno' z tego wyjdzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 CTRL, mniej gadana, więcej robienia. Na youtubie jest pare gameplay'ów. Można se sprawdzic :jezor:Racja, nie pomyślałem. :) Ogólnie nie wiedzę w tym problemu. Całość dzieli się na kilka etapów: Rozpoczęcie walki Menu gracza Reakcja komputera Rozwiązanie Plus cała masa animacji. Spróbuję coś wykombinować, jednak nie licz na animacje bo zwyczajnie mi się nie chce. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Spoko :wink: Mam dużo animacji. Najlepsza strona ze spritami z gier są na stronie spriters-resource. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 https://gmclan.org/up152_12_130410_gm8_pokemon.html Prosta wersja tekstowa. Wygląda to mniej więcej tak od strony technicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dzięki! Czekam jeszcze na inne propozycje :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi