Holdysz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 No to mi chodzi o to aby zrobić czas np.coś takiego jak pauza wiem że tam się coś robi w timeline ale tego nie czaje. Zrobiłem też filmik w game makerze prynajmniej coś do tego podobnego i na końcu chce żeby się automatycznie to wyłączyło bo filmik wychodzi poza obszar a nie żeby kolo spacje musiał naciskać no to pomużcie jak ktoś o potrafi aha najlepiej jakbyście mi to wytłumaczyli tak nie w kodzie bo nic z tego kodu nie rozumiem tylko w tych klockach jak się wstawia.No jeśli się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 gdy cośtam się naciśnie event: daj klocek stworzenia obiektu pauza a w create obiektu pauza daj kod : keyboard_wait() w filmikowym obiekcie który za ekran wychodzi daj w evencie outside room kod żeby był koniec filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jaaa..ten jeszcze z klocków składa :lol2::w00t2::whip: ,bez skryptu tego nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A gdzie się da tych skryptów nauczyć??? Game makera mam od 2 tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sentel Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wszystko jest na tej stronie zajrzyj np. w dokumentacji, w artykułach też jest tego sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 E sorry że pytam ale jak są te kody tam widziałem tego troche to wy je tam sami wszystko wpisujecie czy może macie już jakieś gotowe??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Sami piszemy,na tej stronce jest wiele artykułów jak to wygląda,o przykładach nie wspomnę;p Napisz mi na gg,mam w profili,mogę ci podstawowe podstawy zdradzić jeśli chcesz,ale ostrzegam gm jest bardzo zaraźliwy i nieuleczalny,jak raz go spróbujesz to..szkoda gadać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 E sorry że pytam ale jak są te kody tam widziałem tego troche to wy je tam sami wszystko wpisujecie czy może macie już jakieś gotowe??? Skrypty są pisane w języku zrozumiałym zarówno dla komputera jak i dla człowieka. Dlatego nie jest to żadna magia, nic nie jest napisane bez powodu. Do ich pisania potrzeba: -znajomości języka programowania -mózgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi