Easeful Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam! Potrzebuję prostego programu, najlepiej freeware który zmienia głos na jakieś gotowe (np. głos starego dziada, głos kobiety, głos.. żaby :D) lub poprostu jakąś gałką sobie ustawiam takzwanego pitch'a. A ma to działać na tej zasadzie że dźwięk input - czysty dźwięk ten program dostaje z Audio Input, czyli z mikrofonu a wypuszcza go do Audio Output - czyli do głośników, ale wcześniej go przerabia. Innymi słowy - mówię na żywo, ale zmutowanym głosem. Wiem że można też dać po prostu w tych ustawieniach dźwięku "Głośność Mikrofonu" i zwiększyć i już mogę mówić na żywo, czyli też wystarczyłoby samo podmienianie dźwięku input. Z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 1.Kup dobra karte dzwiekowa 2.Zainstaluj sterowniki 3.Pobaw sie opcjami 4.??????? 5.Profit. Przynajmnei ja tak mam w moim realteku jakimstam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 voice changer diamond czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 voice changer diamond czy jakoś tak Lipny jest i nie zawsze chce działać. Nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Sprawdź MorphVOX (niestety, nie jest to freeware). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ten program od snake'a jest świetny :D załatw go sobie koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Czemu to nie działa ze Skype? Coś źle skonfigurowałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi