Ignis Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Potrzebuję grafiki do mojej Obrony wieży... mam już wszystko tylko potrzebuję krzaków tzn, jak na zaączonym obrazku, jedynie nie w stylu Paintowym :) A, będzie się sterować Snajperem i potrzebuję maskowania. O to chodzi. EDIT: A właśnie, jak nic nie znajdziecie to możecie podesłać obrazek jakiegoś "gąszczu" z którego da się wyciąć pojedyncze gałęzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Krzaczki mają być od dołu ?? sądząc po obrazku to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 No, właśnie! strzelec ukryty między krzakami, i chciałbym właśnie krzaki z takiej perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Bardzo dobre! właśnie chodziło mi bardziej o takie realistyczne niż komputerowe :P A, jeszcze jakieś propozycje? Ma być kilka Snajperskich etapów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 To się raczej nie przyda, rozmyte i daje klimat ogrodu, a ja chciałem klimat lasu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Trudno, po małej przeróbce będziesz miał klimat parku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 W każdym razie zapiszę, może wykorzystam :). Ap ropo, idę spać bo zmęczony jestem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 moze cos takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ale coś dziwnie wycięte. Co tototo białe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Też dobre ale ja chcę coś jakby pojedyncze gałęzie a to wygląda nieco jak ramka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Bo to jest ramka, a do tego 1 bok skopiowany 3 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 No to oczekuję dalszych propozycji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 moze cos takiego: jak jesteś ukryty w krzakach to widać prześwity gałęzi, a u ciebie to jakaś kupa gałęzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Prześlijcie mi coś, ja bardzo potrzebuje tych gałęzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 tak to bylo zle ale to byla propozycja, wiec sproboje wykoncypowac cos lepszego Może cos takiego pasuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Spoko, już znacznie lepsze, ale dość trudno by było zapchać tym cały ekran. W każdym razie przyda się, mam ktoś coś jeszcze?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 https://gmclan.org/up6357_4_krzaki.html E: Aż mnie zmusiłeś do wyjścia z mieszkania i porobienia zdjęć przez krzaki(ludzie dziwnie na nie patrzyli) ale nie wyszło tu mam takie coś tylko że są to kwiatki z parapety na tle lodówki i ściany XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dziękuję za poświęcenie, już ściągam :P Edit: Wow, zaskoczyłeś mnie, wszystko się przyda tylko pierwsze dwa są nieco rozmazane :P Ale dobry pomysł był z tymi realnymi zdjęciami. jak ktoś da coś jeszcze to będzie fajnie :) Praktycznie to już mogę coś sklejać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 tak to bylo zle ale to byla propozycja, wiec sproboje wykoncypowac cos lepszego Może cos takiego pasuje: Czy ta roślinka w prawym dolnym rogu to jest to co myślę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Że niby co? O co chodzi? Roślina jak roślina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Konopia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 konopia indyjska, jeżeli sie nie myle :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 no to co z tego :) Może to asasyni xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nie sądzę aby to była konopia indyjska lecz nie jestem znawcą roślin więc jak chcecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 drugie zapisywałem w gimpie i nie ma przezroczystści to usuń kolor(czarny) i wygładź krawędzie w gm editor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ale ja nie chcę ramki, snajperzy nie mieli zwyczaju chować się w żywopłocie. Mówiłem o pojedynczych gałęziach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 https://gmclan.org/uploader/6488/ga_azki.png pojedyncze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 @wikku9 to są liście... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi