Tofik Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Czy wie ktoś jak zrobić domki 3d, chodzi mi o takie domki co mają ściany, dach, podłogę, jakby ktoś miał jakiś przykład to proszę o linka, z góry dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 No musisz mieć program do tworzenia w 3d i wtedy nauczysz sie w nim tworzyć i zrobisz domek albo poszukaj gotowych domków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 a można w 3d studio max ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 No jasne kiedyś też w tym robiłem ale jak mi pasek narzędzi zniknoł to szukałem we wszystkich opcjach i sie niedało włączyć więc sie wkurzyłem i go wywaliłem ale można oczywiście że można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Nie wiem dokadnie o jakie domki ci chodzi.... Zagraj w Leader of trible i powiec mi czy o takie domki ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 nie wiem gdzie ta gra jest, ale o takie zwykłe domki mi chodzi, np: jak w mojej grze "chłopi 2" ( tylko 3d oczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Sam zrobisz takie domki, musisz tylko pocwiczyć trochę robienie grafiki 3D. Zacznij od najprostszych rzeczy, jak ze wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 w linkach w gm znajdziesz gotowce nie wiem czy 3d ale takie nawet nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Masz tu linka do gotowców, link do modeli za free i dlatego wszystko pomieszane. http://www.turbosquid.com/Search/Index.cfm.../2/stgType/Free Tylko sie zarejestruj bo nie bedziesz mogl sciagac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 ROTFL, pasek narzendzi mi zniknoł :D:D Rządzisz bracie :D:D Domek ze ścianami bwhahaha loool takie tematy zamyka się z miejsca. Zassij jakiś program do modelowania (3D Studio Max, Google SketchUp, Blender... Dużo tego jest, dla newbies polecam SketchUp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 A ja polecam Blender'a Ponieważ moim zdaniem jest dości wygodny i prosty a to strona z której możesz ściągnąć blender'a http://www.blender.org/cms/Blender.31.0.html edit: a tu jest polska strona poświęcona blender'owi http://www.blender.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Właśnie ściągam tego Blendera B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja polecam ten oto program :D Jest stworzony do robienia domków 3D a jego zasoby są wielkie. Download PS. piotrek11hehe - Właśnie ściągam tego Blendera B) Fajny ten Blender mi sie podoba ;) :spam: (po co nabijasz posty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja poleczam google sketchup łatwy i dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 wysłałem Ci wcześniej wiadomość że złamałeś regulamin, darowałem Ci pod warunkiem że dostosujesz się do regulaminu, Ty go złamałeś właśnie kolejny raz, a więc warn i zero przymykania oka następnym razem. Radzę, popraw się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Sorki poprawię się. Post nie na temat. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi