PoxiPol Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jesli ktos prosi o strone, to znaczy ze chce abys ty ja zrobil : p Ewentualnie z twoim teamem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Paqoo, proszę wyjdź, bo się kompromitujesz. :thumbsup: Powiedz ile masz doświadczenia? Prosiłbym Cię o napisanie prostego systemu niusów, bez logowania... proste wyświetlanie ich + dodawanie z edycją. Oczekuję od Ciebie pełnego OOP + ORM jeśli Ci to nie obce. Płacę 50 zł, co ty na to? Lecz, jeśli skrypt będzie dziurawy, nie ważne na jaki atak, oddajesz mi pieniądze lub niezgodny z umową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Paqoo, proszę wyjdź, bo się kompromitujesz. :thumbsup: Powiedz ile masz doświadczenia? Prosiłbym Cię o napisanie prostego systemu niusów, bez logowania... proste wyświetlanie ich + dodawanie z edycją. Oczekuję od Ciebie pełnego OOP + ORM jeśli Ci to nie obce. Płacę 50 zł, co ty na to? Lecz, jeśli skrypt będzie dziurawy, nie ważne na jaki atak, oddajesz mi pieniądze lub niezgodny z umową. kofel dobrze prawi! polać mu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nie sądzisz, że przepłacam? Przecież, za portal bierze 25zł ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 To ma mnie zdemotywować? Buahahah :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 To byla serio oferta Paqoo : ) + porownanie cen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nie sądzisz, że przepłacam? Przecież, za portal bierze 25zł ;/ chyba preinstalacje joomli lub wordpressa na yoyo.pl ;/ To ma mnie zdemotywować? Buahahah kolego, to nie pokazuje jaki jesteś tani, tylko jaki jesteś nieprofesjonalny. pokaż co już zrobiliście, a uznam Cię za pro. *a raczej cie wysmieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ja serio Ci mówię. Możesz nawet wystawić aukcje na allegro, zalicytuje i zobaczymy. Zawrzyj tylko w treści aukcji wymagania jakie Ci postawiłem i jedziemy z koksem. Ja rozumiem, że od czegoś się zaczyna. TYLKO nie od komercji. Doświadczenie potrzebne do zawodu jak i do pracy zespołowej nabędziesz w projektach open source. Nikt Cię nie zatrudni jeśli nigdzie wcześniej nie pracowałeś, bądź nie miałeś żadnego projektu ogólnodostępnego. (jest to kwestia do dyskusji, bo możesz i z miejsca pokazać co potrafisz). #down lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 To ma mnie zdemotywować? Buahahah :D Idz sie utop w kiblu. Eh. Nic nie mam wiecej do powiedzenia. btw. Pieter dobrze mowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 To ma mnie zdemotywować? Buahahah Każdy pełnosprawny i pełnosprytny człowiek by się zdemotywował, bo to prawda, co piszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Arggghhhh, czyli oferując zlecenie powyżej 2k za sam layout w kilku wariantach plus ileś tam podstron, dałem się oszwabić bo mogłem to samo zlecić za 50zł? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Arggghhhh, czyli oferując zlecenie powyżej 2k za sam layout w kilku wariantach plus ileś tam podstron, dałem się oszwabić bo mogłem to samo zlecić za 50zł? <_< nie, ale będę uważał, że to lamus do puki nie pokaże jakiś swoich prac, tego mi nie wyperswadujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 To była irionia Pieter, przecież wiem jak się różnicują ceny pod względem zróżniciowania, stopnia skomplikowania i przeznaczenia. ;) Niestety osoby psujące rynek były i będą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Argh! To ja biorę 400zł za sklep internetowy? God dammit! You cheap bastards! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi