Paqoo Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Czy ktoś posiada taki szablon? Może jakiś link? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Coś w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Tak, coś w tym stylu :) Ale chcę zobaczyć kilka takich szablonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Tu coś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 To jest na bloga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Aha, to zara znowu Ci coś znajdę ;D. EDIT Za dużo tego trochę, a ja jestem ciut zmęczony... Miłego szukania, Klik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a na co ty chcesz, na jakieś forum/cms? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Chodzi o szablon na stronę www. Na pierwszych 10 stronkach nic nie było ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Chodzi o szablon na stronę www. Na pierwszych 10 stronkach nic nie było ;s http://templates.entheosweb.com/Horse-&-Horse-Riding.asp -> a tu szukałeś? wystarczyło wpisać "horse template" lub "horse theme", to druga strona bo 1 to straszny nie wypał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 200 zł za szablon, ale dzięki za link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 No cóż, mój kumpel robi strony dla firm, jedna strona - 1000 zł :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 200 zł za szablon, ale dzięki za link. a czegoś się spodziewał? darmochy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Czy ktoś zajmuje się tutaj tworzeniem stron www? Dokładniej chodzi o design strony/layout? Oferuję współpracę i możliwość zarobku. Jest już zlecienie na serwis o tematyce koni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 owszem ja, 400~ zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nie bądź taki xD, 200 zł :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 50~ zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ciekaw jestem jakie to wy layouty robicie za takie śmiesznie niskie ceny (nie tyczy się Pietera). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jedynie Pieter podał sensowną cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ciekaw jestem jakie to wy layouty robicie za takie śmiesznie niskie ceny (nie tyczy się Pietera). pewnie WYSWiG + paint. Nie bądź taki xD, 200 zł :D. za 200 zł to ja mogę Ci napisać <html></html> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Słuchajcie z teamem robimy stronki ludziom, nawet jest zlecenie na jedną o koniach. Oczywiście gruba kasa leci. A teraz hmm... pytanko... Macie jakieś darmowe layouty do stronki o koniach? Muszą wyglądać na profesjonalne, bo my pro stronki robimy. dobre, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Oferuję współpracę i możliwość zarobku. możliwość zarobku możliwość zarobku możliwość zarobku z paqoo, HAHAHAHHA DOBRE!!1111 ile razy to już obiecałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 dobre, dobre ty, ale popatrz :D już to usunął, haha. Team: Roboraptor sp.z.o.o po z nie daje się kropki, a po ostatnim o owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nickolas podał sensowną ofertę. Jeśli ktoś jest w stanie wykonać dla mnie jakąś stronę główną, z kilkoma linkami do podstron, w ładnej szacie graficznej o koniach - pisać! Pewna wypłata. Mam wiele zajęć, dlatego potrzebuję pomocy. Nie wyrabiam się z tym wszystkim. Nie chcę stracić reputacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nickolas podał sensowną ofertę. Jeśli ktoś jest w stanie wykonać dla mnie jakąś stronę główną, z kilkoma linkami do podstron, w ładnej szacie graficznej o koniach - pisać! Pewna wypłata. Mam wiele zajęć, dlatego potrzebuję pomocy. Nie wyrabiam się z tym wszystkim. Nie chcę stracić reputacji. Za późno po z nie daje się kropki, a po ostatnim o owszem. so? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nickolas podał sensowną ofertę. Jeśli ktoś jest w stanie wykonać dla mnie jakąś stronę główną, z kilkoma linkami do podstron, w ładnej szacie graficznej o koniach - pisać! Pewna wypłata. Mam wiele zajęć, dlatego potrzebuję pomocy. Nie wyrabiam się z tym wszystkim. Nie chcę stracić reputacji. Nickolas podał sensowną ofertę Nickolas podał sensowną ofertę sensowną jak na szablon pokroju http://www.gim3.zary.pl/, totalne dnoooooo.... nic więcej nie uzyskasz za takie pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ciekaw jestem jakie to wy layouty robicie za takie śmiesznie niskie ceny (nie tyczy się Pietera). allegro.pl ebay.com znajdzie się więcej :D ________________________________________ @Pieter Czyli mam rozumieć, że za 400 zł wykonasz layout lepszy od: http://templates.entheosweb.com/template_number/25011.asp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nickolas, czekam na layout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 allegro.pl ebay.com znajdzie się więcej :D ________________________________________ @Pieter Czyli mam rozumieć, że za 400 zł wykonasz layout lepszy od: http://templates.entheosweb.com/template_number/25011.asp ? zauważ nickolas, że ten layout może kupić każdy, u mnie płacisz za prawa autorskie i masz gwarancje (prawną), że nikt go oprócz Ciebie nie będzie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 @Pieter No w sumie to masz rację :P Nickolas, czekam na layout. Ale ja nie napisałem, że zrobię :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Słuchajcie z teamem robimy stronki ludziom, nawet jest zlecenie na jedną o koniach. Oczywiście gruba kasa leci. A teraz hmm... pytanko... Macie jakieś darmowe layouty do stronki o koniach? Muszą wyglądać na profesjonalne, bo my pro stronki robimy. Czyli, robisz ludzi w ****a ? Sprzedajesz coś, co znalazłeś za darmo :o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi