Shil Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ale chodzi mi, czy jak np. położysz 4 koło siebie takie titlesy, to czy się połączą? Że cegły się dopasują, a nie będą krzywo linie, czy coś :P a shiiiit.... cóż, jest późńo, nie przemyślałam sobie tego:D Coś wykombinuję:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Raperr płaskie najpierw się cieniuje ,a potem detale, A ty najpierw zapewne robisz detale potem cieniujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Boys, take that! Chyba nikt tego nie użyje nigdy, ale cóż... czyż nie jest piękna;P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Annie with her shotgun in Wonderland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 [Nie jestem pewien czy go wrzucałem. Mimo wszystko nalazłem na dysku, może komuś się przyda.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 O kurvva : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Shil -> Postać mi się nie podoba, ale płytki są nice :) Exigo -> To jest świetne! Tak strasznie realne, ile to robiłeś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Drzewo wyjątkowo słabe w porównaniu do reszty twoich prac. Mógłbyś słuchać dobrych rad jak ktoś ci mówi, żebyś zaczął bardziej cieniować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Nowłaśnie to drzewo wygląda jak kupa zgrabionych liści, cieniuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Exigo@ Ja się zastanawiam jak można robić tak zaj****** wyj****** prace i ot tak wrzucać na forum. Już kończą mi się określenia zaje****ści dla twoich prac... O! Pacz, Exigo mieszka tam gdzie ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Może się komuś przyda statek kosmiczny: A tak nawiasem piszcie co rysować, co wam potrzeba do gier. Kolejne Statki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Może się komuś przyda statek kosmiczny: A tak nawiasem piszcie co rysować, co wam potrzeba do gier. Kolejne Statki: Skończyła się moda na gry top-down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Exigo@ Ja się zastanawiam jak można robić tak zaj****** wyj****** prace i ot tak wrzucać na forum. Już kończą mi się określenia zaje****ści dla twoich prac... O! Pacz, Exigo mieszka tam gdzie ja! Już doszedłeś? <_< Hmm jeżeli ktos się nudzi -A więc potrzebuję -Karetkę pogotowia ratunkowego- ambulansik -tornado - jakiś tileset ulicy lub miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 OxGames Challenge 2? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Yea:D Sam robie grafę ale jak mu sie nudzi to niech cos zadziała;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Zrób bardziej czerwono-niebieską i jeszcze dodaj koguta na dachu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 I jeszcze tutaj taka wersja : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Exigo , fajny przykład z tym żołnierzem. dość realistyczny tyle że stopa mu się kręci 360 stopni, co jest niewykonalne w realu. daj jej zakres ruchu i będzie gut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Wykonałem trochę animacji z grafiki rapera jak ktoś chce to mogę zrobić więcej: Stanie: Bieg z bronią: Bieg bez broni: Ładowanie broni: Ładowanie karabinu: Bieg z Karabinem: Atak nożem 1: Atak nożem 2: Zombie: Edit1: Już poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 w jaki sposób on to niby ładuje machając ręką w lewo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Hmmm w sumie mogę to poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Już dawno nic nie wrzucałem więc trochę postaci i gnaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 rapciu wymiatasz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 powiem Ci że świetnie robisz bronie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ludzi też, ale za krótkie mają ręce, nie wiem czy dałby rade dotknąć się w nos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 @up dla mnie jedyny człowiek top-down jaki był dobry to ten co zrobił Exigo a tak to nie przepadam za TDS-ami, właśnie m.in przez tę grafikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Może komuś się przyda: Helikopter: Jakiś zmutowany ptak: Animacja: Kolejny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi