kamcio540 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dlaczego jak właczam gnarly skate to wyswietla mii sie bład... coś z muzyką potem sprawdziłem i pisało w pliku z muzyką put music here nio i dodałem i nadal nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 nie wiesz co to za gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 hehe, też to miałem! patrz, wystarczy zrobić coś takiego: 1. wchodzisz w panel sterowania -> sprzęt -> menadżer urzadzeń 2. kontrolery dźwięku wideo i gier 3. klikasz 1 raz na każdy pozycję 4. po każdym kliknięciu (oczywiście lewym myszy) restartujesz komputer 5. jeśli nie masz już co klikać, wylogowujesz użytkownika 6. znowu się logujesz 7. ostatni raz restart kompa 8 cieszysz się grą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja nie musze sie logowac xD od razu mi sie włacza komp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 tak, ale jak klikniesz start, to masz WYLOGUJ i tak musisz zrobić no chyba, że chcesz aby gra nadal ci nie działała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 jaki "sprzet" ja mam tylko to wyglad i kompozycje drukarki i inny SPRZET itd nie mam "sprzet" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Łoboże, nie wiesz gdzie jest menedżer urządzeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 nie :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Przelacz na widok zaawansowany czy tam jakos inaczej nazwany (bedzie gdzies napis zeby przelaczyc widok po prostu) I dalej jak Nikas mowil: sprzęt -> (...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 jest widok kategorii i klasyczny który mam wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 klasyczny :| to takie trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 mam tylko kontrolery gier kontrolery dzwiekow wideo i gier nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 TO KLIKNIJ W TO 2 RAZY TY IDIOTO! nie no kurna, pierwszy raz ktoś mnie tak z równowagi wyprowadził na gmc ._______________. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a co to "kazdy pozycje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 BOSHE CO ZA UŁOM!!! MASZ DO CHOLERY WSZYSTKO CZARNE NA BIAŁYM!!!! :death: :ranting2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 To wina złych zintegrowanych sterowników instalacyjnych interaktywnego menadżera urządzeń. Postępuj zgodnie z tym: http://komputery.katalogi.pl/Instalacja_sy..._XP-t46168.html Tylko skończ na punkcie "Formatowanie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 nikas - jak zmieniłem muzyke jak tam było napisane put music here to po tych wszystkich akcjach to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 chyba coś źle zrobiłeś, powtórz wszystko jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi