Dragon Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zna ktoś jakąś przygodową, albo grę akcji, ale taką jak horror? Typu Silent Hill chyba, do 50 zł, bo mam jakąś ochotę zagrać w jakiegoś horrora... :P EDIT Opcjonalnie do 100 zł :P, ale żeby poszło na 1,8 GHz, 1GB RAM, 256 MB GeForceFX 5200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 peb.pl tam mają fajne konwersacje, mówią dużo o grach, gatunkach i wymaganiach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 i o linkach do rapidshare, crackach i serialach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Call of Cthulhu :) Przygodowa, straszna, fajnie zrobione ogolnie Nieraz bedziesz biegl z biciem serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ja polecam Fear :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Alone In The Dark. Nie wiem jak te najnowsze części wydane po 2000 roku, ale te z czasów DOSowych miały przepiękny klimat ;> . Z takich co Tobie by poszły, to jeszcze Sanitarium, chociaż w to nigdy nie grałem, czego żałuję, więc nie wiem czy to do końca spełnia Twoje zachcianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 hmm jako ze horror to moj gatunek ulubiony to opisze te co mi przychodza do glowy w kolejnosci od prawdopodobnie najtanszych: Alone in the dark1 - freeware, wazy ze 3mb, kiedys bylo kozackie. pozostale czesci nigdy mi sie nie podobaly. blair witch project 1 - napewno kupisz to za max. 15 zl a gra ma niesamowity klimat, jak bylem mlody to sie jej balem, spora w tym pewnie zasluga ze gra byla cholernie trudna - ale jednak. 2 i 3 to straszna lipa. the thing - straszne nie bylo, ale calkiem niezle, napewno tez za grosze bo stare to jak swiat call of cthulu dark conrer of earth - no calkiem calkiem, mozna pyknac, fear to w zasadzie nie horror ale moze byc condemned - to jest swietne, pewnie tez do 40 zl znajdziesz to na lekko. strasznie sadystyczny klimat seria resident? koncowe misje w far cry1? doom3? podobno penumbra jest dobra ale w zyciu nie gralem ----> thief 3 <---- dla mnie najlepszy horror, bo mimo ze 80% gry to zwykla skradanka, to pozostale 20% daja popalic. Poprzednie czesci tez sa przekozackie, ale ta najlepsza. dead space - nie wiem w zasadzie czy Ci pojdzie ale fajne, dla wielu osob straszne, i jeszcze raz fajne. metro 2033 gram w to aktualnie, calkiem fajne, nie wiem czy Ci pojdzie, moze na minimalnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Gra-horror? Polecam Pasjansa, adrenalina do pełna, ciśnienie powyżej 280/120, a emocje niezapomniane. A serio - pograj w Wilczy Szaniec :twisted: Gra - ideał. Przestraszysz się jakością grafiki i grywalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ja polecam Penumbra czarna plaga ;d Fajny survival horror. Jedyna obrona to nie bronie a cos co masz wokół siebie czyli kamienie itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Left4Dead może ci wejdzie super gra. Biegasz nawalasz w zombie wykonujesz misje przez neta itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 l4d2 wymiata i załatw sobie jeszcze jakiegoś kuzyna-debila xD, ktory będzie cię szturchać w niespodziewanym momencie jak będzie jadka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 L4D pierwsza część jest lepsza według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ale to ani trochę nie jest podobne do Silent Hilla, a Tiger chciał podobne do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 doom 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 No nie tak od razu do Silent Hila, w ogóle jakiś tam horror :). Chyba sobie znowu przejdę Resistent Evil 4, bo to jest zarąbista część :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie jesteś na to jeszcze za młody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Tak. Tak jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dead Space. Całkiem dobra giera, ale nie wiem za ile kupisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Thx za odpowiedzi, teraz se zrobię listę gier które podaliście i będę po kolei grał w każdą :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi