Egzekutor Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam! Poszukuję grafika do projektu Olympus Mons. Tutaj link do projektu: >>Link<< Wymagania: - przynajmniej 14 lat - umiejętność pracy na warstwach(ps, gimp itp.) - minimum wolny czas w piątki, soboty, niedziele i święta - tworzenie dobrych grafik Top-down Mile widziane: - tworzenie animacji - wolny czas w każdy dzień W zamian za współpracę oferuję miejsce w credits gry ;) Pozdrawiam Egzekutor ;) Czytaj ostatni mój post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Odpowiadało by ci 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Grafika top-down jak jest napisane powyżej ;) Chyba, że nie o to się rozchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Chodzi mi o styl bo kamere ustawiam sobie jak chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Rendery z 3d ma Nirvan w swoich grach - tak dla przykładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Makary mógłbyś to zademonstrować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Powiedz co mam stworzyć jako próbke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Dajmy na to skrzynię i jakiegoś potworka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Chociażby mój stary robal: po lewej masz jak wygląda, po prawej wyrenderowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Hmm.. jakoś tak dziwnie wygląda więc odpada niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Cóż, trudno...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Egzekutor, ja bym go brał w ciemno. ^^ Często takie bajerki, odpowiednio pokryte teksturą, daję naprawdę fajny i klimatyczny efekt. Makary, a dałbyś radę zrobić coś w tym stylu? Edit 2x down. :D Już poprawione. Ajm terrible sorry for dat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 O zaskoczyłeś mnie. Nieźle wygląda ten gość. Jeżeli Makary potrafisz takiego zrobić (nie koniecznie animacja ;p) to było by ok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Miałem ci pw wysłać ale masz zaspamowaną skrzynkę :P Niestety nie dam rady z powodu braku czasu, dodatkowo zaraz po świętach musze wyjechać na minimum tydzień, więc możesz mnie skreślić. Przygotowanie takiego modelu przeze mnie trwa minimum pół dnia, w tym czasie ktoś lepszy mógłby ci wykonać połowe tilesetu w pixelarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Szkoda, na szczęście wiem co stało się ze poczciwym grafikiem, który tworzył grafikę. Więc nie potrzebny jest już nikt. Natomiast zmieniam nazwę tematu bo proszę o coś innego, a mianowicie logo do gry Olympus Mons. Wiem, że to trochę pracy ale credits-y będą. Więc tak, najpierw wymiary około: 720x540. Tematyka gry jest wojenna więc i proszę o takie logo. Dokładnie chodzi mi o coś takiego jak to: . Tylko, że: zamiast czołgu maszyna krocząca taka jak w Battlefield 2142 ( ale jednak prosiłbym o ręczne wykonanie, w ostateczności może być ta z gry ), żołnierz ma być podobny do tego tylko w dużym szarym skafandrze. No i oczywiście zamiast drzew coś abstrakcyjnego co tam chcecie. Byle by było związane z kosmosem lub bazą kosmiczną. Liczę na waszą pomoc. Za wszelkie starania dziękuję! Pozdrawiam Egzekutor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi