Gość Kamilosek Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 niewiem czy to dobre miejsce jeśli nie to proszę o przeniesienie. Szukam teamu zawansowanego. W Game markerze pracuję od 2 lat mam wersj zarejestrowaną. Moje umiejęntności: - Programowanie 6/10 - Muzyka - 9/10 - Grafika - 8/10 Specjalne: Animacje w pivocie bardzo płynne Znajomość w Photo Shop Super Loga Wady: - Czasami nie umiem banalnych rzeczy np: ekwipunek Dziennie mam czas około 6h szukam teamu specializuje się we wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Może byś podał jakieś próbki grafiki, czy umiejętności? Ja bym cię nie przyjął, pracuję sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Kamilosek, popraw bledy pisowni :) Ja bym cię nie przyjął, pracuję sam. ja bym nawet Ci nie proponowal, nie ten level ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 - Grafika - 8/10 http://www.digart.pl/praca/2823183/Return_to_NeonCity.html to ten typ ma chyba z 14/10 akurat animacje w pivocie jakos specjalnie wymagajace ani piękne nie są a tak na serio próbki panie próbki, ciekawi mnie co znaczy muzyka 9/10 - bo brzmi prawie jak poziom tupaca czy bobie marleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 http://www.digart.pl/praca/2823183/Return_to_NeonCity.html to ten typ ma chyba z 14/10 akurat animacje w pivocie jakos specjalnie wymagajace ani piękne nie są a tak na serio próbki panie próbki, ciekawi mnie co znaczy muzyka 9/10 - bo brzmi prawie jak poziom tupaca czy bobie marleya Animacje w pivocie można zmienić i podstawić całą postać czyli moge zrobić animacje siebie jak tancze lub kogoś innego. muzyka oznacza tworzenie dzwięków np strzału wybuchu itp. a ten tym ma 100/10 co mam wykonać podajcie jakiś przykład to wam zrobie i pokaże. Moze jakies Logo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Dziennie mam czas około 6h szukam teamu specializuje się we wszystkim specjalista od wszystkiego, jest do niczego. dajesz cokolwiek, ocenimy. 90% Adminów na tym servie to ranga po znajomości łał, właściwie to trafiłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 napisz co a wykonam. Logo? Animacja ? lub Dzwięki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 najlepiej po trochu każdego, chodzi abyś pokazał się z jak najlepszej strony, wtedy udowodnisz swoją wartość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 ok zrobię Animację z dzwiękami i z logiem xD za 2 dni dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 a ten tym ma 100/10 czyli 8/10 to strasznie licho ;p specjalista od wszystkiego, jest do niczego. czASAmi trafi sie jakis człowiek renesansu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 ok zrobię Animację z dzwiękami i z logiem xD za 2 dni dodam za 2 dni to ten temat umrze śmiercią naturalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 temat do zamknięcia gdyż niemam zbytnio dużo czasu w tym tygodniu i w nastempnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi