en_6280 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam, mam malutki problemek, od niedawna mam przyjemność użytkować laptop firmy Acer, a mianowicie model Aspire 5738G z oprogramowaniem windows 7 (wiem ze linuks lepszy ale taki mam wiec korzystam z tego, bo za to zostalo zaplacone), wracając do tematu mojego zapytania próbując podłączyć się do sieci lokalnej (kablem komputer-komputer) system nie widzi mi sieci, zapore wydaje się że mam wyłączoną, ale to nieskutkuje sukcesem, więc proszę o jakieś pomysły rozwiązania niemożności połączenia się z lan, z góry dzx, a i proszę o wmiarę wytłumaczenie jak dla debila, bo zabardzo nie kumam 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 jaki jest ten drugi komp? jaki system ma tzn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 A co tam jest do kumania? Skrosowanym kablem łączysz 2 komputery i ustawiasz im statyczne ip w tej samej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi