szpaq99 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 No właśnie jak zrobić bajkę ala kapitan bomba, z softu mam jedynie fotoszopa, może w nim sie da ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Kreskówki Git Produkcji robione są w Toon Boom Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Masz do tego jakieś polskie tutki albo przynajmniej tutki wideo (ja teraz szukam na youtube) Edit: Macie link do jednego tutka http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-...rzenia-animacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 No właśnie jak zrobić bajkę ala kapitan bomba, z softu mam jedynie fotoszopa, może w nim sie da ? no proste.tzw Animacje z kapitana bomby to paint by starczył. kreskówke zasadniczo da się narysować w każdym prograsmie, a żadne anime studio ton boom czu tutek do photoshopa króla lwa za Ciebie nie zrobi. Przedewszystkim trzeba poćwiczzyć animacje, w sumie akurat kapitan bomba pod względem graficznym nie wygląda lepiej niż się nazywa, więc teoretycznie banalnie osiągnąć taki poziom animacji, co nie zmienia faktu że samo rysowanie i animowanie nadal będzie pracochłonne. No ale powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Toon Boom Studio :boxed: . Dziwne. Do rzeczy. Kapitan bomba to tylko kilka minek, ręce i nogi nałożone na płaskie powierzchnie. Zasadniczo nie gorzej niż program z licencją za 349,99$ (!) sprawdziłby się blender. rysujesz jakiś szajs z grubymi konturami, nakładasz na plane'a i ewentualnie obracasz w razie potrzeby. Poziom przeciętnego siedmiolatka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi