Lidzet Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Potrzebuje grafik wojennych :twisted: Widok z góry. Zero wrażenia 3d żeby było. Rozmiar dowolny byle nie większy niż 200x200. Taki żeby było jak najlepiej. Potrzebuje: - 2 czołgi, mogą różnić się kolorami MAM - 6 żołnierzy, 2 snajperów, 2 żołnierzy , 2 kolesi z dużymi gunami MAM - działko przeciw pancerne - karabin maszynowy z okopami (wiecie o co chodzi taki nie ruchomy) - Jeep Mam - flagi czerwona i niebieska Flagi już nie potrzebne A tego już nie potrzebuje ale się przyda :thumbsup: - cross - drzewa (normalne i przewrócone) - rzeczka - most - ulica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Widok z góry. Zero wrażenia 3d żeby było. (...) -- flagi czerwona i niebieska ciężka sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzet Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 ciężka sprawa Ups ... xD zostawmy te flagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 czolgi: E: a takie cos znalazlem na yoyogames forum: http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=437086 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Nie doczytałeś? On chce dla niego grafiki zrobione, a nie z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 a tam nie ma zrobionych?? to masz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzet Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Yyyy dobrze a jest jakiś program do połączenia tego działka z tym czołgiem? A co do tego żołnierza to już go znalazłem ale przydał by się podobny o innym kolorze. No i jak z czegoś takiego wyodrębnić pojedyńczy obrazek? Ps.Już wiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Yyyy dobrze a jest jakiś program do połączenia tego działka z tym czołgiem?Gamemaker. GML draw_sprite_ext( czlog, 0, x, y, ...., image_angle... ); draw_sprite_ext( dzialko, 0, x, y, ...., point_direction( x, y, mouse_x, mouse_y )... ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 specjalnie namalowalem dzialko i korpus oddzielnie bys mogl zrobic poruszanie sie dzialka niezaleznie od reszty pojazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzet Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 A ja chciałem nie ruchomą xD. No ale dobra. Mam już dużo rzeczy potrzebuje jeszcze najbardziej działka przeciw pancernego i jeepa reszty nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 http://cherrybombs8.weebly.com/uploads/5/5...874/2250020.bmp a.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzet Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Spox tera tylko działa. @MarcQ dzieki ;) na czym te czołgi narysowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Zgaduj. Od razu Ci powiem, że raczej wykluczamy kartkę papieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzet Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Zgaduj. Od razu Ci powiem, że raczej wykluczamy kartkę papieru. Powiem tak 4tk. Chodzi mi o program jak każdy głupi mógłby się domyślić. Powinieneś dostać warna bo twój post nic nie wnosi do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 "Na czym te czołgi rysowałeś" To po pierwsze, a po drugie to twój post również nic nie wnosi do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Na komputerze zapewne. Offtopujecie... A tej flagi to nie dało by się od góry namalować? no, dało :) off-top: Poł-szatan, pół posta, 333 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzet Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Dobra ma ktoś te działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi