Arekadiusz Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Czy jest jakiś konwenter który konwentruje pliki z .gmk na .gm6 lub .gmd? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Proponuje w Valhalli to wsadzić. na pewno jest, w internecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Szukałem w google i nic nie znalazłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Lateral Game Maker, owszem jest coś takiego ale tylko do gm7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Czyli raczej nie ma szans .gmk na .gmd lub .gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Przecież podałem ci nazwe. Do gm8 jeszcze nie napisano o ile mi wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Z GM 7 do GM6 LGM Z GM6 do GM53 "gm6to53" Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi