Paqoo Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 http://www.renowator.net Jeśli jesteś zainteresowany - umożliwiam wymianę linków! Strona w tym miesiącu zdobyła 70 unikalnych wyświetleń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 70 unikatów na miech? lol haha nie rozbawiaj mnie! :D, ja mogę przekierować naturalny ruch mojej domeny i będziesz miał 2k unikatów dziennie... albo nie, wole to zostawić na moim portfolio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 lol, tyle to ja mam na swojego bloga, dziennie, bez reklamowania ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Tyle, to moja strona ma, kiedy jest wyłączona :P Ale nie no, rly, rozreklamuj ją, wejdź w ten lub inny rynek, Poza tym niczym ciekawym nie zachęca. Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jeśli kupisz stronę www otrzymasz konto STEAM do gry Counter-Strike (ze zmianą hasła i adresu e-mail)! Nie wiem ,ja się nie znam ,ale to mnie zdziwiło...Może zapronujesz jeszcze Pacc jak ktoś kupi stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi