Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Musiałbym to zobaczyć, bo to jest praktycznie niemożliwe : O Zmień może nazwę tematu na pomoc techniczna od Morro do Cabal online, co?:P Teraz srsly, temat się odrobinę przekształcił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 A dobrą klasę wybrałem ? Warrior ? Bo ja myślę ,żeby nie pograć sobie tylko coś osiągnać ? Już kupiłem troglo warriora i Cuty Lai I wolałbym postać bardziej na hardcore pvp ? I po ile chodzi troglo warrior lvl 2 na Marsie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 OMFG Po co ja się w ogóle odzywałem xD War ma 2 najwyższy def i potrafi osiągnąć ogromny dmg. B. dobry na pvp, jedna z lepszych BM2, może zsolować wszystkie bossy (!), brak mu jedynie porządnego stuna (force kick ssie). Na osłodę praktycznie każdym atakiem wywraca. Pety lvl 2 chyba do 30kk, nie patrze na takie pierdoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Great Sword czy Daikatana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Twój wybór... gheeze czy ty nie umiesz sam kreować postaci, tylko posługujesz się poradnikami? GS damage, Daika celność i ze statów więcej def rate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 A czy da się zresetować staty jak tak to jak ? Bo gdzieś czytałem ,że się da ,ale nie pamiętam gdzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 jeżeli ktoś ma oryginalne guitar hero 3 LoR to mogę zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Kup Extract potiony danego rodzaju jakiego stata chcesz odjąć. T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi