Arcalian Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Szukam osób do grania w Halo? Kto gra pisać? I ma jeszcze mikrofon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Ja mam mikrofon ale nie gram w halo, może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 To ściągnij ,ostatnio gram na wersji Trial... Wpisz Halo Trial download to pogramy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Siema Arcalian! Ja gram ! Nikt tu naprawdę nie gra w Halo? A gra ktoś może w Cabala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Arcalian, gadanie sam ze sobą kwalifikuje się pod leczenie zamknięte :P zaraz sprawdzę czy nowe zasady o multikontach mówią coś o zbanowanych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Ej bo kurde nie wiem czemu ktoś mi konto zablokował ,pewnie ten cały Ranmus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 powodem jest twoja nazwa tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Ja ghram w Chabala. Jeśli chodziło ci o tę informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Serwer prof i lvl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Takiej informacji nie udzielam. Nie interesuje mnie granie z tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ssssij... Pytam z ciekawości ,kto mówi ,że chce z tobą grać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Szukam osób do grania w Halo? Nikt tu naprawdę nie gra w Halo? A gra ktoś może w Cabala? Wnioskuję to po tym. EDIT: aa, co mi tam FA 40+ nowa postac, czyli profa odpada i serwer Mars. Parametrów maina nie chce mi się podawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Lol Force Archer... RL i go zrobił i go zmienia nie pograsz na pvp ,ale jak chcesz... Wbij 100+ a zobaczysz ,ale większe noobstwo to zmienić chara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Grasz raptem kilka miesięcy i chcesz mnie uczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 no masz... teraz będą się kłócić o taką denną grę, załóżcie se server w minecrafcie i peace, love and minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Minecraft mi tnie xD Mój komputer nie lubi javy. I ja się kłócić nie będę. Zagrałbym za to z kimś w coś z tego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Wow rządzi ! najlepiej się gra na burning crusade! A Diablo jak Diablo ,da się pograć...dla mnie chwile (z tydzień ,lub dwa i się mi nudzi ,a za pare tygodni znów wracam by pograć...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Z tego co pokazałeś możemy pograć w game makera przez hamaczi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Dobra, to ja stawiam serwa, na PW podam ci ip i wbijaj :P ED: Może coś stąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Słyszałem że Oblivion ma świetny multiplayer! Zachęćmy więcej osób! :) UT to która część? I, II , 2004, III ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Jedynka, a nie będę specjalnie wycinał elementów bez multi z folderu dla ciebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Jak zrobić item +12 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 U Core Alchemista dając mu różne kamienie do max 50% szansy na powodzenie, nawet z Perfect Corem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Nawet low mogę zrobić +12 jak mam farta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Jak ci nie szkoda kamieni.... to tak, ale jak się nie uda to broń jak nie jest character bind niszczy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Czyli jak jest low jest większa szansa ,że się zniszczy? A jakie są kamienie ? nazwy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Każdy grade rzeczy ma taką samą szansę na zniszczenie. I chodzi mi o Upgrade core. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Opisz dokładniej to Core Enchancer ,bo nie mogę znaleźć poradnika (chodzi mi jakie są kamienie i szanse ,żeby było jak najwięcej + i by się nie rozdupcył item) Jak masz czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Nie robiłem tego, szanse nie wiem więc jakie są. Wiem tyle że nawet PFC (normalnie 100% szansy) ma 50% i ogólnie więcej jak +9 itemów nie widziałem żeby ktoś robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 A czemu mogę zrobić tylko 3 combo ? Pytałem na innym forum ,ale nie wiedzą i robie film ściągłem BB FlashBack Express 2 Recorder ,ale coś sie stało i się nie nagrało i jutro nagram ,może ty wiesz... Mam combo na 1lvl i trafiwamw środek ale mi przerywa!!! Nie wiem co jest!!!To nie to ,że używam te same skille!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi