Nikas Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 cze! ostatnio tata zrestartował router tym takim guziczkiem z tyłu i od tego czasu nie mam neta próbowałem instalować router jeszcze raz, ale na końcu wywala mi błąd, żeby sprawdzić coś z WAN connection jak to naprawić? router to tp link td-w8910g EDIT: dodam także, że nawet gdy odłączę router i podłączę sam modem, to on również nie działa EDIT2: coś ustawiłem i net działa już, ale tylko nakompie stacjonarnym na lapku nie mogę się nawet połączyć ( przycisk 'połącz' wygasł ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 w routerze najprawdopodobniej był ustawiony MAC adres starego komputera... zgłoś się do dostawcy by Ci zmienili połączenie na twój obecny MAC Adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Jak masz zapisany jakiś config to sobie go wczytaj i gitara będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi