adam014 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Witam chciałbym przedstawić opracowany przezemnie mini licznik. :] Pisałem go w Visual Basic 6 Working Model Edition.Ta wersja nie zawiera kompilatora,dlatego daje kod. Oto link : licznik 0.1a BETA Troche go ulepszyłem i ma system zapisu w polach.Coś jak "save game" w grach.(wybierasz pole do zapisu) P.S Wie ktoś czy da sie uruchomic VisualBasic4 pod XP :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Nic ciekawego ;P BTW. Dlaczego pytasz sie o VB4? Przecie już wyszła wersja .NET i to o wiele lepsza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 .NET ma inną strukture kodu.A po za tym .NET mi sie nie instaluje.Visual Basic(6,5,4)znam jak własną kieszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Jak byś znał 4 jak własną kieszen to byś wiedział czy da sie uruchomić pod XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Chodzi mi o język/kod! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Struktura w .NET aż tak bardzo się już nie zmieniła, a zaktualizować się (jak to mówili ludzie Microsoftu) zawsze lepiej. W .net masz dużo więcej możliwości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Mógłbyś to skompilować? Nie chce mi się kodu ściągać. Dam ci link do kompilatora VB6 darmowego: http://www.freebyte.com/programming/compilers/envelop.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Dzięki BP Ultimate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi