Kofel Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 No rzeczywiście, ale z tymi wyprowadzeniami powinneneś się domyślec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Sie nie zapali, a do tego plastik mnie konduktuje ciepla. (nie wiem jak to jest po polsku) Teczowa = RGB. Do tego co to za kolor masa? http://pl.wikipedia.org/wiki/Masa_(elektryczno%C5%9B%C4%87) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ah, ja kompletnie nie zalapalem tego co mi traker mowil, bo po polsku nazw nie znam. A tutaj to o to chodzi : p Iw szystko ma sens : p myslalem ze mu chodzi ze masa kolorow, ze duzo kombinacji : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 i co, ja ci mam pongliszem mówić?!?!?! masz LED RGB, ona ma 4 pins, Red, Green, Blue, Ground, Are you szczęśliwy? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Czlowieku, i na cholere probujesz rozpoczac klotnie? Juz rozumiem o co chodzi, Pieter mi to grzecznie wytlumaczyl jednym linkiem. Calm down, zatrujesz staw bo ci sie linka urwala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi