Easeful Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Czy znacie jakąś grę 3D, ale jakąś taką .. co mało waży, w której jest bardzo dobra fizyka jazdy, grafika może być przeciętna no i żeby była duża dokładność zniszczeń samochodu. Albo jakiś jakby symulator to może być, w którym bym mógł się rozpędzać i robić "crashe" i się przyglądać jak to fajnie wygląda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Burnout paradise :P ? Nie jest złe :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Carmageddon II? :D Jeżeli chodzi o najlepszą grę - crash samochodów ;p Ale jako takiej programu-symulacji nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 złe nie, ale realizmu zero ;D jeśli na kompa to tylko race driver: Grid! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 FlatOut 3 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Burnout. Jakikolwiek. Jest tam nawet specjalny tryb polegający na zrobienie największego karambolu wbijając się w jeżdżące samochody i detonując ładunek wybuchowy po uzbieraniu kilkudziesięciu złomów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Jak chcesz rozwalać samochody to tylko i wyłącznie Carmageddon, ewentualnie Destruction Derby. Ale dobrej fizyki jazdy to tam nie uświadczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Czekajcie, bo grałem u kolegi w tą grę, nie pamiętam tej nazwy, ale wiem, że graficznie można było porównać do nfs: pro street i jak się np. zderzyło z samochodem lub z bandą to cały samochód "był na pół" może ktoś pamięta nazwę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Ja pamiętam kiedyś taką grę, mam nawet płytę, o nazwię "Polskie Derby". Może i z fizyką jazdy nie miała nic wspólnego, ale zniszczenia pojazdu były masakryczne i zabawne :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 jak fizyka jazdy to DiRt 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Mi się podobały te z RC: GRID. Naprawdę duży realizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Mi się podobały te z RC: GRID. Naprawdę duży realizm. Grałem, ale wcale się samochody nie niszczyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Colin Mcrae :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Grałem, ale wcale się samochody nie niszczyły.Grałeś wersję java na telefonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 jak dla mnie: Crashday bardzo niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Grałem, ale wcale się samochody nie niszczyły. to patrz http://static.gamesradar.com/images/mb/Gam..._blog_image.jpg akurat w gridzie to jedno porządne uderzenie i dalej nie pojedziesz. Ogólnie grid najlepsze połączenie realizmu i zabawy. żadne need for speedy, żadne dirty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 nie widzę zabawy w jeżdżeniu po asfalcie na zamkniętych torach... mi frajdę dają N4S'y, FlatOut'y i DiRt'y a grid jest dla mnie nudny. No ale różni ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Grałem, ale wcale się samochody nie niszczyły. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 ustawil realizm na brak w opcjach w gridzie i sie cieszyl widze lold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi