artimal Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witajcie po 2-miesięcznej przerwie ^^, Szukam kogoś kto mógłby poprawić bugi w mojej grze Drag Drivers . Chodzi mi np. o to że po tuningu nie działają kolizje, nie rysują się progi i tak dalej... Gdyby ktoś z was zechciał pomóc ( a umie GML i nie zajmie mu to dużo czasu ) byłbym bardzo wdzięczny... Oczywiście creditsy gwarantowane ;) Mam nadzieję że mnie nie okradniecie z kodu i mojej pracy... ;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 hurr Ja moge durr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Co to hurr ? hurra ? I durr... XD Ok, wielkie dzięki że chcesz pomóc wysyłam na PW pliczek ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Na tym polega znajdowanie bugów żeby autor je sam poprawiał, myślał. W ten sposób zdobędzie dużą wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Myslałem, pisałem na forum, próbowałem i nie działa ( te kolizje zasrane..... ) Jeśli ktoś chciałby pomóc to PISAĆ ! Dostaniecie odemnie hasło na plik : DragDriversDoPoprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Wiesz, ja nie poprawię, jestem średni w gml, a przeleciałem tą grę GM Decompilator i zobaczyłem....... brak parenta samochodów, osobne roomy wygranej i przegranej i wyścigu.... 5 kontrolerów........15 roomów i każda linijka kodu w osobnym klocku Execute Script. Więc poprawiłbym gdy byś napisał wszystko w kodzie i w ogóle od nowa. Wystarczy 5 roomów- przegrana,wygrana,sklep,wyścig,wygrana całej gry + 1 kontroler. Przelećcie sobie tą grę. Gm decompilatorem.Zaraz dam ci przykład poruszania się przeciwników, path'e to zło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 osobne roomy wygranej i przegranej i wyścigu. Wystarczy 5 roomów- przegrana,wygrana,sklep,wyścig,wygrana całej gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 jaklub, on miał 5 roomów wygranej, 5 roomów przegranej, 5 roomów sklepu, 5 kontrolerów, 5 dawaczy kasy(cytuję), 5 roomów wyścigu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 no co ?... Xd tak mi było wygodniej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Może ja mógłbym pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Nawet mi nie wyslales tego PW ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Pomóc mogę przy grafice jakbyś chciał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 przepraszam że tak długo ale komp padł.... XD Ponieważ trochę już minęło pytam się czy zaoferowana mi pomoc jest aktualna ? pozdro i jeszcze raz sory że tak długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi