Markar Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witam, szukam pewnej starej gry, była to gra RPG, grafika była na dość dobrym poziomie, można było mieć różne postacie, np. złodzieja, yła tam możliwośc skradania w cieniu. Niewiele z tej gry pamiętam, ale to było chyba jakies Blurd's gate czy jakoś tak... Szukałem w google ale jakoś screeny nie pasowały do tej gry. Pamiętam że kiedyś miałem chyba z 5/4 płyt do tej gry, do każdego miejsca potrzebowałem innej xD Nie pamiętam za dobrze. EDIT: Ta gra była w rzucie izometrycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Baldurs_Gate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 @Jaklub: to ta ;D Jak ja dawno jej nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 A na początku myślałem że mówisz o tibii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 A na początku myślałem że mówisz o tibii... Witam, szukam pewnej starej gry, była to gra RPG, grafika była na dość dobrym poziomie, można było mieć różne postacie, np. złodzieja, yła tam możliwośc skradania w cieniu. Niewiele z tej gry pamiętam, ale to było chyba jakies Blurd's gate czy jakoś tak... Szukałem w google ale jakoś screeny nie pasowały do tej gry. Pamiętam że kiedyś miałem chyba z 5/4 płyt do tej gry, do każdego miejsca potrzebowałem innej xD Nie pamiętam za dobrze. EDIT: Ta gra była w rzucie izometrycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 jeśli by dodał że miała świetny soundtrack rzeczywiście można by uznać że chodziło o tibię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ilośc płyt również wskazuje na tibię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Raczej nazwa nie może się kojażyć z tibią. Napisałem jaki był mniej więcej tytuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 A co do starych gier, szukam jakiegos downloadu do Happiego, ale nigdzie nie moge znalesc. Wiecie ta gierka z pieskiem gdzie sie zbieralo smieszne male robaczki, i w tle gral Canon w D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Jak dobrze pamiętam to Happyland Adventures. Napiszę ci jak gdzieś znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 To? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Raczej chodzi mu o TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Dzieki za link do rapida, ale nie dzieki. Nazwa mi wystarczy ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi