Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Version 10.53 Build 3374 Platform Win32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Czemu uważasz, że opera jest najlepsza? :P Ma swoje wady - np. u mnie na kompie firefox śmiga szybciej, a przy IE jest zabawniej, bo on lubi płatać figle (IE kurzy się gdzieś... nie odpalałem od czasu, gdy ściągałem inną przeglądarkę :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Fierfox mi sie zwiesza wybieram chroma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Morda, może i już działa, ale jakoś nie wyświetla nic na tej stronce poza menu i strzałką Ogarnij się trollu , a nie zwalasz winę na przeglądarkę lol . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A to było do kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Hah zły cytat , wybacz . (już edytuję) PS Powiedz cysorowi żeby nie porzucał tego projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 jak go spotkam to mu powiem. Ale z tego co wiem robi coś adriannem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Pisałem to już wcześniej ale może nie każdy zobaczył. Od 1 do 10 sierpnia będę w Bieszczadach no i tam raczej nie bd miał dostępu do internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Czemu? Internet bezprzewodowy lata wysoko, czyli akurat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Spoko spoko,Cysior mówi że jest spoko więc jest;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zamykam temat na jakiś czas, otworze go gdy projekt będzie bliższy końcowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi