kubal09 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Nie! W porównaniu z 1 ten 4 nie ma cieniowania na jego gumowatym ramieniu! e: łoł 5 strona ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 @up to sa wstepne grafiki, nie dokonca jeszcze wykończone . Krótki filmik przedstawiający jeden z zamków TLOI.(brakuje w nim kilku budynków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Obecnie pracuje głownie nad kodem dlatego nie mam za wiele do pokazania. Ale jednak znalazłem trochę czasu na poprawnie pare rzeczy w grafice zamku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Projekt umrzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 nic nie umrzyło. Zapewniam cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A skąd to wiesz ciągle 65procent a ty 0 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Bo to cysior tworzy tą grę. Pomagamy sobie czasem i wiem że teraz trudzi się z ai przeciwników. A że jesteśmy w teamie to chyba wiem co się dzieje z naszymi grami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Projekt "żyje" i ma się dobrze, już niebawem nowe screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 nic nie umrzyło. Zapewniam cie Ale cysior nic nie pisze od 20 dni :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Spokojnie w poniedziałek powinien cos napisac :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 no to czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam po krótkiej przerwie ;) Nowy screen: Widać na nim nowy, poprawiony wygląd zamku. Postanowiłem zamienić budynek - tartak na chatkę drwala. Podczas wizyty u drwala można będzie negocjować jego wynagrodzenie w zamian za drewno(na dzień) które będzie nam rąbał. Adriann wykonał w mojej ocenie bardzo ładna księgę czarów: //prosimy o wasze opinie na jej temat(co poprawić? itp) A tu zupełnie jako ciekawostkę, pokazuje moją stopniowa poprawę grafiki zamku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zamek powinien być bardziej urozmaicony. Wiesz, szersze fundamenty, okienka, drewniane daszki etc. bo tak, to głupio wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Chatki drwala ladne, ale drewno lamie perspektywe. Dorob jakis szczatkowy cien do drzewek i budynkow. Poza tym, jest niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zamek powinien być bardziej urozmaicony. Wiesz, szersze fundamenty, okienka, drewniane daszki etc. bo tak, to głupio wygląda. Popieram. Zamek wydaje się jakiś taki pusty. Trochę dodatków by się przydało. No i mapka trochę bardziej urozmaicona. E: a księga faktycznie ładna. Jak jeszcze do tego dodasz ikonki czarów które będą tak samo ładne to fajnie to będzie wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Za niedługo pokaże 2 zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Nie ma nic od 2 tygodni :( . Robisz TLoI jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 W sumie to od 25 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Tak, ciągle robie. Obecnie poprawiałem błedy które sam wyłapałem. Siedziałem głównie na debugmode i zmienne sprawdzałem, bardzo monotonne zajęcie. Postaram się coś niebawem dodać. @down Jest w stanie przebudowy, w sierpniu powinna działać bez zarzutu. Edit2: Od 1 do 10 jestem na wakacjach w górach wiec nie będe zajmował się TLOI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 A co się stało z waszą stronką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Jest już 29, 19 dni po 10, więc co z grą? przypuszczam, że nic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Strona gry nie boli ... Kopalnie- nowy system; 16.07.2010 Udało mi się stworzyć nowy system rozbudowy kopalni. Chodzi o poziom rozbudowy danej kopalni za surowce dostępne w grze. Każda kopalnie można rozbudować do 3 poziomu. Z każdym poziomem kopalni rośnie wydobycie surowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A gdzie niby ta "strona gry", bo ediakar.costam.pl nie działał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 O dziwo jakoś mi cały czas działała . Gdzie strona gry ? Pierwszy post również nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Morda, może i już działa, ale jakoś nie wyświetla nic na tej stronce poza menu i strzałką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Anty jaka przeglądarka? Edit: No i nie ma wieści z gier bo team się rozjechał po Polsce :D Ale cysior chyba został. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Najlepsza - opera (chociaż zauważyłem, że sporo rzeczy na niej nie działa, pewnie i to :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Mógłbyś dać screena? Bo na wszystkich przeglądarka testowałem oprócz opery i na wszystkich działała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Tak btw to w profilu masz ediakRA.xaa.pl, dlatego mi nie działało https://gmclan.org/uploader/4495/Bez_tytu_u.jpg po 5 minutach ładowania znudziło mi się czekanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Tak jakoś dziwnie bop nawet nie zaokrągla. Pobiorę opere i zobaczę w czym rzecz. AA i jeszcze jaką masz wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi