Mentoss Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Wygląda to tak: mam sobie 4 pojazdy. Jeżdżą sobie każdy po swoim patchu. Żeby było dobrze i ładnie, wykonałem sygnalizację świetlną. Problem z tym, że pojazdy na siebie wjeżdżały. Próbowałem z place_free, próbowałem z move_contact_solid i nic.: albo na siebie wjeżdżają, albo zatrzymują i nie ruszają, albo blokują jeden o drugiego. Co z tym teraz zrobić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Na gmc comunnity widziałem taki przykład. Poszukaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 gdzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 https://gmclan.org/up5695_11_carAI_2_0.html Kiedyś taki znalazłem(powinien być dobry ale nie jeste pewien bo mam masę przykładów z czasów gdy byłem gościem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 :mellow: PRO ONLY Edit: Chociaż moge sprobować sys kolizji tylko skopiować i sprawdze jak to działa. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 No to trzeba w PRO zainwestować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 a nosisz 25 dolarow w kieszeni ??? bo jakoś zpomniałem wziąć z domu :D :D ed. jest moze jakies proste łatwe i tanie rozwiazanie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 hehe :D:D przerobiłem to, co mi podrzucił Markar. Jakby ktoś potrzebował, to tu jest link do tego samego, tylko działającego na Lite (a przynajmniej na GM 8.0 Lite) (...) Edit: tylko nie wiem czemu górnw skrzyżowanie nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Muszę Cie zmartwić, ale po kilkunastu sekundach robi się potworny korek. Korek Chyba musisz to lepiej dopracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 co prawda to prawda, czołówki są do kitu, bo nie rusz juz potewm... pomysle nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi