R.o.b Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Cześć! Mam problemik, a mianowicie chciałbym zrobić program otwierający 3 inne, jeżeli byłoby to możliwe powiedzcie mi jak zrobić to w gm, jeżeli nie ma takiej opcji, to podsuńcie mi gdzie i czego mam szukać. Mile widziane by był mały obrazek na środku, a pod nim 4 buttony (otwórz "nazwa programu", otwórz "nazwa programu", otwórz "nazwa programu" i wyjście) PS proszę nie odsyłajcie mnie do wujka google, ponieważ już tam szukałem i znalazłem programy typu "autorun ..." , a ja nie chce autoodtwarzania tylko takie menu które otwierało by mi się i włączało inne programiki (są w .exe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 execute_shell? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 execute_shell("nazwa.typ") czyli np. execute_shell("gra.exe") ;) EDIT: To funkcja otwierająca plik jak coś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 execute_shell("nazwa.typ") czyli np. execute_shell("gra.exe") ;) EDIT: To funkcja otwierająca plik jak coś ;) git działa thx jednemu i drugiemu temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi