Ray14 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 mam pytanko , a raczej ankietę jaką muzykę chcielibyście słyszeć w grze GM. jeśli można to niech każdy napisze 5 swoich ulubionych kawalków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Do gier nie powinieneś używać kawałków typu 50 cent candy shop czy coś , a raczej jakiś bitów na zlecenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Nie słucham zbytnio muzyki ale przy jakihś stylkowch przygodówkach typu "piraci z karaibów" mógł by być soundtrack z piratów z karaibów(boskie to jest). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray14 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 tak ja mam grę z magiem( mie znam żadnej takiej gry), tak naprawdę w stylu rpg makera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Muzyka do takiej gry powinna być specyficzna / klimatyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Pablo-GM ma racja ja dodam ze nie powinna "walić" po uszach!!!! bo czasem nie dość że grafa wali to jeszcze puszcza muza na maksa której nie można ściszyć :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi