pacman Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ze wzgledu ze nie ide do szkoly bo mam zatrucie mam wolnyczas i zrobiłem takie coś na razie jest jedna runda i mały kawalek drugiej - na drugą prosze się nie patrzeć!!! http://cgsm.cal.pl/mojagra.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Wielkie to za dużo powiedziane.Nic ciekawego,ale fajna zrecznosciowka. P.s Grafike sam robilaes? EDIT Peierwsza plansze przeszedłem w 30 sekund! W 2 planszy jak sie odbije od sprezyny to wcale nie moge sie ruszyc tylko mnie znosi poza ekran! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Do bani powiemnie idzie sie cofnąć na povczątku niewiedziałem czym jestem te kółko wychodzi poza ekran jak narazie tylko tyle błędów zauważyłem a może calowo zrobiłeś to że koła sie nieda cofnąć? EDIT Ah zapomniałem menu z wynikami ma złe tło przez te tło niewidać napisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Bugi: Tablice z wynikami wyłącza sie 3 razy Złe tło w HighScore Nie da sie cofnac koła 2 plansza jest taka jak niepowiem co Nie traci sie serduszek tylko całe zycie! punkty sie zmniejszaja? Chłopie w mojej pierwszej grze tylu bugow nie było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 No tak nie przetestował nawet gry i ją dodał na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Bugi: Tablice z wynikami wyłącza sie 3 razy Złe tło w HighScore Nie da sie cofnac koła 2 plansza jest taka jak niepowiem co Nie traci sie serduszek tylko całe zycie! punkty sie zmniejszaja? Chłopie w mojej pierwszej grze tylu bugow nie było :) Tablice z wynikami wyłącza sie 3 razy - jkak to zmienic? Złe tło w HighScore - zaraz naprawiam punkty się zmniejszają w pierwszej rundzie] 2 plansza jest taka jak niepowiem co - mowilem, żęby nie patrzeć na drugą plansze :twisted: :twisted: :twisted: EDIT Nie da sie cofnac koła - tak miało być :) EDIT pytales sie adam jeszcze czy grafike sam robiłem - zrobiłem tylko kółko i to na czym się chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Jeśli chcesz moge ci pomóc(moge zrobic menu,logo,fizyke gry). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 A za darmo? jesli mowisz serio bylbym ci bardzo wdzieczny. Gg:7158361 gg mi się psuje więc email:kowalski1911@wp.pl EDIT gg juz dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Jeżeli specjalnie zrobiłeś że nieda sie cofnąć no to zrób że gdy sie wyjedzie tak daleko że nie przejdziesz już rundy no to że cie naprzykład przeniesie na początek rundy albo bedzie koniec gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 zrobie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Oczywiście że za darmo!Teraz akurat niemam nic do roboty. P.s Jestem na gg:9728324 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Nowe demo gry pod tym samym linkiem(pomógł mi troche adam). Oczywiście grafika się zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 no zobacze co tam jeszcze zrobiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Eh ja tam niewidze nic nowego dalej to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 szukam kogos kto jak chce pomorze mi w robieniu rund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 A co adam już nie pomaga?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 No wlasnie wal ile wlezie i tak nie mam co robic! P.S:Moge byc troche zajety bo gram w Tibie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Chyba masz co robić skoro grasz w tibie a ja moge pomóc chwilowo nierobie mojej gry więc moge troche pomóc nieznam sie najbardziej ale po tym tygodniu chyba na tym forum ju8ż sie dużo nauczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 noto gg:7158361 adam- napisze do ciebie. Temat zamykam - czekajcie aż będzie full wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi