Misiek999 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Takie straszne : nie śpij. Może jak padniesz ze zmęczenia to podziała. : [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Musisz się rzadziej masturbować. Wtedy twój popęd będzie 'wygasał' w nocy, przez to będziesz miał mokre sny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Opowiedz o tym śnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 No normalnie... Był chyba wypadek samochodowy z tego co pamiętam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 możliwe że za dużo się stresujesz, ja miałem jeszcze bardziej poryte sny, np. że biegłem z ppszą po zrujnowanym mieście i uciekałem przed spadającymi bombami xD Ale kiedy zaliczyłem w szkole matmę przestały mi się śnić bzdury, możliwe że coś Cię stresuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 o kurde! śniło mi się, że kochałem się z najładniejszą laską w szkole! co teraz? lepiej od razu iść po prezerwatywy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 E tam po co prezerwatywy używać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 o kurde! śniło mi się, że kochałem się z najładniejszą laską w szkole! co teraz? lepiej od razu iść po prezerwatywy? Mokre sny z prezerwatywami to niegłupi pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Najlepiej zachować przytomność w śnie. Mi pomaga np. śni ci się znowu felerny wypadek i oczywiście jest tam twoja bliska znajoma (ujmując to łagodnie jak sądzę) noi możesz ją uratować, możesz robić co chcesz. Polecam - http://www.swiadomesny.pl/index.php EDIT: Poza tym Tiger - Power is back! Nawet sie nie spodziewasz kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 "E tam po co prezerwatywy używać... " Z tego zdania wywnioskowałem, że nie wiesz do czego owe "prezerwatywy" służą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Dać dziewczynie tabletkę i już... Chyba ,że chodzisz na jakieś dziwki lub jak się jebi*** ,z każda lepszą szmatą to się używa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Oł jea, flacha, prezerwatywy, dziwki i lux. Zna się to uczucie, co nie arcalin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Nie gustuje w dziwkach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Dać dziewczynie tabletkę i już... Chyba ,że chodzisz na jakieś dziwki lub jak się jebi*** ,z każda lepszą szmatą to się używa... witamy w świeci HIV, AIDS i innego syfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Czyli jednak nie wiesz, co dają prezerwatywy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Można je rzuć jak gumę. Są nawet różne smaki :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Przełom podstwówki i gimnazjum, a udają, że znają się w temacie. Jacy wy fajni jesteście. ...a najbardziej to mi się spodobał post, gdzie ktoś stwierdził, że podać tabletkę i ruchać. Jakaż wybitna znajomość tego, jak działają tabletki antykoncepcyjne, pod wrażeniem jestem wręcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Chyba chodziło o flunitrazepam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Może chodziło mu o tabletki morning-after, tylko pomylił czas ich wzięcia (i zapomniał o niefajnych skutkach ubocznych) :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 a kto jeszcze pamięta że to temat o złych snach? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Bo mówię ,że nie pierwszą lepszą ,tylko normalnie... Odzywacie się ,a najwyżej to pewnie niemca biliście... Ja nie pisze bo i tak za bardzo się nie znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 ...na pigułkach i tym podobnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 No lepiej znać się na tym PRZED, niż PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Wbrew temu co mówią PO jest interesujące i przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Marmot, nie skumałem ciut. Piszesz jakbyś był na haju, bo "jakiś post" to była wypowiedź dwa posty wyżej nad twoim, ale ok. I właśnie o to mi chodziło - jeżeli dla niego efekt prezerwatyw jest taki sam, jak tabletek antykoncepcyjnych - widać, że nie ma pojęcia, o czym pisze. Moja wiedza też nie jest większa w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Wbrew temu co mówią PO jest interesujące i przydatne. Schemat budowy bomby atomowej jest faktycznie, cholernie zajmujący :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Jesteście chłopami nie wy się o to martwcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Moim zdaniem przydałoby się skończyć tematy seksualne i pomóc Tigerowi, chyba że już koniec... a jak chcecie gadać na takie tematy zróbcie se nowy temat, albo załóżcie forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Tiger ,właśnie co Ci się śniło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Marmot, nie skumałem ciut. Piszesz jakbyś był na haju, bo "jakiś post" to była wypowiedź dwa posty wyżej nad twoim, ale ok. I właśnie o to mi chodziło - jeżeli dla niego efekt prezerwatyw jest taki sam, jak tabletek antykoncepcyjnych - widać, że nie ma pojęcia, o czym pisze. Moja wiedza też nie jest większa w sumie. Bo się odnosiłem do ogółu postów wyżej. Już się nie czepiaj o byle co na zapas, bo mnie nie podejdziesz tak jak pewnego innego moderatora. Po prostu mnie rozbawił fakt, że 10-14 lat i sobie rozmawiają o seksie, dziwkach i w ogóle, a w całości to brzmiało tak, jakby każdy miał w tym wielki bagaż doświadczenia. A na temat tabletek to wtrąciłem, bo to było coś co mnie najbardziej rozbawiło. Przecież się nie będę zawsze odnosił tylko do posta który jest nad moim. O, nawet teraz też to robię i Ty też tak zrobiłeś :thumbsup: . Tiger, opowiadaj dalej sny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi