Egzekutor Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam! Potrzebuję do gry Olympus Mons 16 pixel art'ów, które będą służyć za ikony specjalnych umiejętności. Tak więc potrzebuje aby każdy pixel art był wykonany na podstawie tego: Czyli każda ikona ma być namalowana na tym obrazku :) Ia. Żmija Ib. Wąż Ic. Czarny wąż IIa. Czerwony krzyż (zdrowia) IIb. Duży czerwony krzyż (zdrowia) IIc. Fioletowo-czerwony duży krzyż (zdrowia) IIIa. Czarna tarcza IIIb. Czerwono-czarna tarcza IIIc. Błękitna tarcza IVa. Dłoń IVb. Duża dłoń IVc. Duża dłoń z widocznymi czerwonymi żyłami Va. Płomień Vb. Duży płomień Vc. Fioletowy duży płomień VIa. Biała czaszka VIb. Biała czaszka z świecącymi żółtymi oczami VIc. Biała czaszka z świecącymi czerwonymi oczami Jakby coś nie było zrozumiałe piszczcie na PW lub w temacie. Wiem, że nie za dobrze to wytłumaczyłem ale lepiej nie potrafiłem :) Pozdrawiam Egzekutor. Za wykonanie przynajmniej połowy grafik, Credits-y w grze :) Dla przykładu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Tak więc potrzebuje aby każdy pixel art był wykonany na podstawie tego: Wąż: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Oj nie o to chodzi xD Na podstawie chodziło mi, że to jest podstawa i na tym macie malować (a nie np. na białym tle) EDIT: Dla przykładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Myślisz, że na prawdę nie wiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 @Up Wiem ale wytłumaczyłem jeszcze jakby było nie zrozumiałe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Myślisz, że na prawdę nie wiedział? Nie wiedziałem... ...że to ma by rysowane NA TYM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Czyli każda ikona ma być namalowana na tym obrazku :) Nie wiedziałem... ...że to ma by rysowane NA TYM doczytało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 proszę bardzo, duży czerwony krzyż :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 @Up Bass nie można by więcej :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Więcej pixelartów? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 No miło by było :) EDIT: Czachy już mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Duży płomień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 O o taki :) Tylko jak możesz to 3 rodzaje ognia i żeby był troszkę niżej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 niezły ten płomień, trzeba było mówić, że na takim poziomie te grafiki to bym od razu robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 O o taki :) Tylko jak możesz to 3 rodzaje ognia i żeby był troszkę niżej ;p Troszkę niższy? No dobra :D to fioletowy płomień też muszę przerobić - następnym razem się naucze żeby robić nowe warstwy dla tych grafik żeby można było przesunąć. niezły ten płomień, trzeba było mówić, że na takim poziomie te grafiki to bym od razu robił. Heh dzięki, pierwsza moja taka udana praca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Anty uses irony! Bass defends himself with stupidity! Samo kółeczko jest brzydkie, a ze wszystkie "Pikselarty" muszą być na tym to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Anty uses irony! Bass defends himself with stupidity! Samo kółeczko jest brzydkie, a ze wszystkie "Pikselarty" muszą być na tym to nie. Baaaardzo śmieszne PoxiPolku. Poprawione :) Zaraz postaram się dorobić następne płomienie. EDIT: Mały płomień, chyba trochę mi nie wyszedł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 @Anty: Właśnie o to chodzi, że mają być proste. Bass dzięki za grafiki ;) Jakbyś mógł jeszcze coś zrobić to proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Nie powinno być tego rozjaśnienia na środku, tylko na krawędziach to by fjaniej wyglądało. ps. no, trochę nie wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Tarcza czarna :). EDIT: Czacha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Mógłbyś zaznaczyć jakoś, które już masz... spróbuję coś machnąć, jeśli się uda to wrzucę w edicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Proszę skreśliłem te które mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Takie coś machnąłem, później postaram się zrobić lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Zamykam temat. Mam już wszystkie grafiki. Dziękuję wszystkim za fatygę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi