Nikas Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 cześć chcę kupić jakiś dobry router, niedrogi do adsl ofkoz musi mieć wifi mój modem to ZTE ZXDSL v2 (od neostrady ofkoz) więc jak? co polecacie? szukam na allegro i szukam ale coś nie mogę znaleźć więc pomóżcie mi ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 dobry, tani te dwa słowa nie idą w parze... d-link - drogi tp-link - tani i dość dobry :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 http://www.allegro.pl/item908201922_tp_lin..._netia_d2d.html ten wziąć? btw. nie zależy mi na szybkiej wymianie plików pomiędzy kompami, tylko żeby był stały necik na lapku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 ja polecam TP-LINK TL-WR340G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Dokładnie Pieter, sam go używam od kilku lat i ani razu się nic nie stało. Polecam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi