Czarny Ass Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 O co biega? Mam kod: cout << "Nie można podjąć tej akcji"; Wcześniej jak to wpisywałem to kompilator kompliował kod, a teraz nie. :crying: Mam Dev-C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 A dałeś using namespace std; przed funkcją main? A przede wszystkim to byś treść błędu podał, bo jasnowidzami nie jesteśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Jak nie dałeś to musisz: std::cout << ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 A najlepiej zapoznaj się z czymś takim co się zwie debugger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovvi Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 ehhh...a jakiej biblioteki użyłeś? ^^ iostream? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 @UP: conio.h EDIT: Dopisałem przed #include <conio.h> jeszcze #include <iostream> i zadziałało. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovvi Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 tak myślałem :] Zawsze sprawdzaj czy dałeś biblioteki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Temat do zamknięcia. to go zamknij :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi